Taxatie van jouw domeinnamen

Het kan erg lastig zijn om zelf de waarde van jouw domeinnamen te bepalen. Vele factoren spelen een invloed. Wij helpen je graag hierbij! 

"De Godaddy taxatietool geeft aan dat mijn domeinnaam $1332 waard is!"
Er bestaan een aantal tools om de waarde van domeinnamen te bepalen. Een veelgebruikte is de Godaddy taxatietool. Hierbij vul je jouw domeinnaam in en er rolt direct een bedrag uit. Helaas geeft dit een totaal verkeerd beeld. Zo zijn er tienduizenden domeinnamen gewoon te registreren op dit moment die volgens dergelijke taxatietools duizenden euro's waard zijn. Trap er niet in!

Hoe kunnen we jou hiermee helpen?
Vanwege onze jarenlange ervaring met domeinnamen kunnen wij bepalen hoeveel jouw domeinnamen ongeveer waard zullen zijn. Doordat wij inmiddels duizenden aankopen en verkopen hebben gerealiseerd hebben wij een realistisch beeld ontwikkeld.  Aan de hand van een aantal factoren kunnen wij jouw domeinen taxeren. Wij laten jou ook precies zien hoe deze prijs tot stand is gekomen. Zo is bijvoorbeeld één factor de 'vergelijkbare verkopen'. Hierbij laten wij zien welke vergelijkbare domeinnamen zijn verkocht over de afgelopen jaren. Een combinatie van deze factoren zorgt uiteindelijk voor een realistische taxatie. 

Contacteer ons met jouw domeinnamen via:

info@startcreating.com

of vul onderstaand formulier in en wij komen binnen 24 uur bij je terug!