Over Ons

Ongeveer 10 jaar geleden hoorde ik voor het eerst dat er een handel in domeinnamen bestond. Grote namen als Cars.com en Business.com werden voor miljoenen verkocht. Mijn interesse werd gewekt en sindsdien heb ik mij volledig in deze wereld gestort. Nadat ik mijn MSc Accountancy had gehaald wist ik eigenlijk dat mijn echte passie hier ligt en heb ik Start Creating opgericht. Een passende naam, aangezien een domeinnaam vaak de eerste stap is nadat een nieuw idee zich heeft gevormd.

Inmiddels heb ik vele individuen en bedrijven geholpen om hun ideale domeinnaam te bemachtigen. Het is namelijk niet eenvoudig zonder kennis van deze wereld om wegwijs te worden; zo zijn er vele verkoopkanalen, mogelijkheden met nieuwe tld's als .xyz, .io en .co en misschien nog wel het belangrijkste de waarde van domeinnamen staat niet vast. Toch zijn er een aantal factoren en manieren om een domeinnaam te waarderen. Dit helpt enorm bij het tot stand brengen van een deal. 

Ook willen veel bedrijven met de eigenaar onderhandelen, maar is contact leggen moeilijk of soms zelf onmogelijk. Hierbij heb ik ook erg veel bedrijven geholpen door gebruik te maken van software en handigheidjes om toch deze eigenaar op te sporen en contact te leggen. 

Kortom, domeinnamen fascineren mij! Neem daarom gerust contact op en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen :)